Blue-T Kids

Kelab Sahabat Ana Muslim, Sayang Muslim & Blue-T Kids
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 korang daftar kat blue-t kids nih da baper lame?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2

baper lame..?
1 taun
21%
 21% [ 3 ]
2 taun
7%
 7% [ 1 ]
3 taun
7%
 7% [ 1 ]
4 taun
0%
 0% [ 0 ]
5 taun
0%
 0% [ 0 ]
atau lebih lame tulis dibawah
14%
 14% [ 2 ]
atau lebih baru tulis dibawah
50%
 50% [ 7 ]
Total Votes : 14
 

AuthorMessage
mika_eclipse
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 2236
Age : 22
Registration date : 23/09/2008

PostSubject: Re: korang daftar kat blue-t kids nih da baper lame?   Thu Feb 19, 2009 10:54 pm

hai asyikin....slmt berknln....
Back to top Go down
View user profile http://www.crunchyroll.com/user/nueike
syikin
Geng Blue-T Kids
Geng Blue-T Kids


Number of posts : 111
Age : 19
Registration date : 18/02/2009

PostSubject: Re: korang daftar kat blue-t kids nih da baper lame?   Fri Feb 20, 2009 2:26 am

ooh...
slmt brknln....
Back to top Go down
View user profile
NUR @FIQaH
Best Fren Blue-T Kids
Best Fren Blue-T Kids


Number of posts : 898
Age : 20
Localisation : taman lembah maju
Registration date : 08/03/2008

PostSubject: Re: korang daftar kat blue-t kids nih da baper lame?   Fri Feb 20, 2009 11:19 am

camat berkenalan sume...korg join la fresbo...kalo korg join aku kasik korg teleportez...smbung kat umh aku
Back to top Go down
View user profile http://www.crunchyroll.com/user/ikkina
syikin
Geng Blue-T Kids
Geng Blue-T Kids


Number of posts : 111
Age : 19
Registration date : 18/02/2009

PostSubject: Re: korang daftar kat blue-t kids nih da baper lame?   Fri Feb 20, 2009 9:25 pm

fresbo tu ape??
Back to top Go down
View user profile
_MeItAnTeI_h@R33z_
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 4766
Age : 20
Localisation : Bandar Sri Putra, Bangi, Selangor
Registration date : 17/07/2007

PostSubject: Re: korang daftar kat blue-t kids nih da baper lame?   Fri Feb 20, 2009 10:28 pm

game online
Back to top Go down
View user profile http://www.liriknasyid.com
syikin
Geng Blue-T Kids
Geng Blue-T Kids


Number of posts : 111
Age : 19
Registration date : 18/02/2009

PostSubject: Re: korang daftar kat blue-t kids nih da baper lame?   Fri Feb 20, 2009 10:53 pm

ooh...
boleh share fresbo tak?
Back to top Go down
View user profile
_MeItAnTeI_h@R33z_
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 4766
Age : 20
Localisation : Bandar Sri Putra, Bangi, Selangor
Registration date : 17/07/2007

PostSubject: Re: korang daftar kat blue-t kids nih da baper lame?   Fri Feb 20, 2009 11:20 pm

lu nak mintak pwrd ke?
Back to top Go down
View user profile http://www.liriknasyid.com
NUR @FIQaH
Best Fren Blue-T Kids
Best Fren Blue-T Kids


Number of posts : 898
Age : 20
Localisation : taman lembah maju
Registration date : 08/03/2008

PostSubject: Re: korang daftar kat blue-t kids nih da baper lame?   Sat Feb 21, 2009 1:37 am

buat sendiri laaaa
Back to top Go down
View user profile http://www.crunchyroll.com/user/ikkina
HinaTa
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 1861
Age : 19
Registration date : 21/09/2008

PostSubject: Re: korang daftar kat blue-t kids nih da baper lame?   Sat Feb 21, 2009 3:14 am

btul2...reg laa dlu
Back to top Go down
View user profile
syikin
Geng Blue-T Kids
Geng Blue-T Kids


Number of posts : 111
Age : 19
Registration date : 18/02/2009

PostSubject: Re: korang daftar kat blue-t kids nih da baper lame?   Sat Feb 21, 2009 11:57 pm

huhuhu..
xper laaa.. Sad
Back to top Go down
View user profile
_MeItAnTeI_h@R33z_
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 4766
Age : 20
Localisation : Bandar Sri Putra, Bangi, Selangor
Registration date : 17/07/2007

PostSubject: Re: korang daftar kat blue-t kids nih da baper lame?   Sun Feb 22, 2009 2:55 am

takut kene scam...
No
Back to top Go down
View user profile http://www.liriknasyid.com
syikin
Geng Blue-T Kids
Geng Blue-T Kids


Number of posts : 111
Age : 19
Registration date : 18/02/2009

PostSubject: Re: korang daftar kat blue-t kids nih da baper lame?   Sun Feb 22, 2009 3:48 am

ohh...
xper2..
aq paham..
Back to top Go down
View user profile
Durrah Sharifah
Geng Blue-T Kids
Geng Blue-T Kids


Number of posts : 107
Age : 18
Localisation : Gasing Indah
Registration date : 23/08/2007

PostSubject: Re: korang daftar kat blue-t kids nih da baper lame?   Thu Mar 19, 2009 6:24 am

Saya dah 3 tahun.. Takcaya tengok memberlist. Cuma dah lama tak datang.
Back to top Go down
View user profile
mika_eclipse
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 2236
Age : 22
Registration date : 23/09/2008

PostSubject: Re: korang daftar kat blue-t kids nih da baper lame?   Thu Mar 19, 2009 7:21 am

oohh...tau2x....aku xsmpi setaun lagiu...
Back to top Go down
View user profile http://www.crunchyroll.com/user/nueike
Sponsored content




PostSubject: Re: korang daftar kat blue-t kids nih da baper lame?   Today at 10:48 pm

Back to top Go down
 
korang daftar kat blue-t kids nih da baper lame?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Blue-T Kids :: Ana Muslim :: Sahabat Ana Muslim-
Jump to: