Blue-T Kids

Kelab Sahabat Ana Muslim, Sayang Muslim & Blue-T Kids
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 apa nak jadi.....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
cikgu_yati
Sahabat Blue-T Kids
Sahabat Blue-T Kids


Number of posts : 33
Registration date : 08/02/2008

PostSubject: apa nak jadi.....   Sat Mar 08, 2008 2:09 am

assalamualaikum... pada hari ini 8 mac 2008 saya telah di msg oleh adik yg dikenali sebagai afiqah....afiqah mengatakan bahawa maria telah menuduh saya sebagai penipu....setelah di buat kajian dan di minta bukti yg maria pernah mengatakan begitu tentang saya....nampaknya x mampu mengadakan bukti tersebut...dia menghantar kepada saya ..salinan skrin private maesej yg dia terima kononnya daripada maria.....dan bahagian "from' itu telah dihitamkan ...dia mendakwa bhw nick princess yg menghantar private mesej tersebut.. macam mana sy nk percaya...sdgkan bhg from telah dipadam seolah2 dia mahu saya juga menuduh maria sebagai penabur fitnah......apa nk jadi ni wahai anak2 sekalian... dri kecil kamu dah biasakan diri kamu untuk menabur fitnah....fitnah ni lagi dahsyat daripaada membunuh....
adik2 semua boleh lawati blog saya: http://cikguyat1.blogdrive.com disitu ada biodata lengkap tentang diri saya... harap adik2 yg terlibat dgn perangai seperti ini hentikan la... x baik
Back to top Go down
View user profile
FiNe
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 5549
Age : 20
Localisation : Sepang, Selangor
Registration date : 14/09/2007

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Sat Mar 08, 2008 2:35 am

btol2.
Back to top Go down
View user profile
Fwe
Geng Blue-T Kids
Geng Blue-T Kids


Number of posts : 319
Registration date : 18/01/2008

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Sat Mar 08, 2008 3:56 am

Ya Allah!Afiqah kenapa kamu menfitnah saya??berdosa..saya tak penah ckap kat kak yati begitu....Masyaallah!kamu sja menuduh kan??atau kamu dihasut oleh harriz dan kamu ialah hariz??
Back to top Go down
View user profile
_MeItAnTeI_h@R33z_
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 4766
Age : 20
Localisation : Bandar Sri Putra, Bangi, Selangor
Registration date : 17/07/2007

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Sat Mar 08, 2008 4:08 am

Princess wrote:
Ya Allah!Afiqah kenapa kamu menfitnah saya??berdosa..saya tak penah ckap kat kak yati begitu....Masyaallah!kamu sja menuduh kan??atau kamu dihasut oleh harriz dan kamu ialah hariz??


erk??
itu bkn aku laaa!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.liriknasyid.com
deletepls
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 2402
Age : 26
Localisation : kuala lumpur ~ malaysia~
Registration date : 02/10/2007

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Sat Mar 08, 2008 4:09 am

hmmmmmmmmmmmmmmmm
Back to top Go down
View user profile http://pages.matmice.com/home/missallcartoonsgirl/
FiNe
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 5549
Age : 20
Localisation : Sepang, Selangor
Registration date : 14/09/2007

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Sat Mar 08, 2008 5:07 am

x yah lh gdoh2.
Back to top Go down
View user profile
*Nina*
Best Fren Blue-T Kids
Best Fren Blue-T Kids


Number of posts : 665
Age : 20
Localisation : Bumi MaLaYsIa
Registration date : 16/02/2008

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Sat Mar 08, 2008 5:14 pm

secara jujur,dulu sy pun ada sedikit musykil dengan cikgu_yati nih sebab slalu budak2/remaja yg berforum kt sini..tapi,skrang bila sy tengok blog tuh,baru sy percaya..
Back to top Go down
View user profile http://noteinmydiaryz.blogspot.com
FiNe
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 5549
Age : 20
Localisation : Sepang, Selangor
Registration date : 14/09/2007

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Sat Mar 08, 2008 7:47 pm

tuh lh.
x baek nk tuduh2.
selidik dulu.
Back to top Go down
View user profile
*Nina*
Best Fren Blue-T Kids
Best Fren Blue-T Kids


Number of posts : 665
Age : 20
Localisation : Bumi MaLaYsIa
Registration date : 16/02/2008

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Sat Mar 08, 2008 7:48 pm

btol2
Back to top Go down
View user profile http://noteinmydiaryz.blogspot.com
FiNe
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 5549
Age : 20
Localisation : Sepang, Selangor
Registration date : 14/09/2007

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Sat Mar 08, 2008 7:51 pm

bgos2.
tp kengkadang kat blog tu die bleh tipu..

(aku x syak yer)
Back to top Go down
View user profile
*Nina*
Best Fren Blue-T Kids
Best Fren Blue-T Kids


Number of posts : 665
Age : 20
Localisation : Bumi MaLaYsIa
Registration date : 16/02/2008

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Sat Mar 08, 2008 7:53 pm

errmm..
Back to top Go down
View user profile http://noteinmydiaryz.blogspot.com
FiNe
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 5549
Age : 20
Localisation : Sepang, Selangor
Registration date : 14/09/2007

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Sat Mar 08, 2008 7:56 pm

x tau nk taip ape lh ni.
Back to top Go down
View user profile
*Nina*
Best Fren Blue-T Kids
Best Fren Blue-T Kids


Number of posts : 665
Age : 20
Localisation : Bumi MaLaYsIa
Registration date : 16/02/2008

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Sat Mar 08, 2008 7:57 pm

yup,btol2...3.5 markah utk awk..
Back to top Go down
View user profile http://noteinmydiaryz.blogspot.com
FiNe
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 5549
Age : 20
Localisation : Sepang, Selangor
Registration date : 14/09/2007

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Sat Mar 08, 2008 8:00 pm

huhuh.
besa...
aku mmg pndai~
Back to top Go down
View user profile
*Nina*
Best Fren Blue-T Kids
Best Fren Blue-T Kids


Number of posts : 665
Age : 20
Localisation : Bumi MaLaYsIa
Registration date : 16/02/2008

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Sat Mar 08, 2008 10:21 pm

yer lah
Back to top Go down
View user profile http://noteinmydiaryz.blogspot.com
FiNe
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 5549
Age : 20
Localisation : Sepang, Selangor
Registration date : 14/09/2007

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Sun Mar 09, 2008 3:22 am

sume org x pndai s'bnrnya..
sbb kita bknnyer tau sume bnda kn??!
Back to top Go down
View user profile
cikgu_yati
Sahabat Blue-T Kids
Sahabat Blue-T Kids


Number of posts : 33
Registration date : 08/02/2008

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Sun Mar 09, 2008 4:38 am

'iffah' wrote:
bgos2.
tp kengkadang kat blog tu die bleh tipu..

(aku x syak yer)

wat apa nk tipu dik... siap alamat sekolah lg tu.. kalau apa2 berlaku sng jerk nk carik....cb search sekolah keb sri amar... ambik no tpon... pastu... teleponlah pejabat... ty ada x cikgu noorhayati mengajar kt sekolah tu....kepada yg betul2 musykil... silakan la berbuat demikian....pada asal nya saya dipelawa oleh seorg ahli utk join forum ni....sy pon join la...sy py niat nk join forum ni ialah... utk mencari idea dlm pengajaran sy.... kalau ada yg x beberapa elok tu sy tegur...tp nampak nya ada yg betul x puas hati dgn teguran sy tu.. dan cuba melaga2kan saya dgn members yg lain... apa nk jadi... cikgu ajar kamu kt sekolah suruh jadi baik... kamu x paraktikkan lgsung...kesian cikgu kamu... penat dia habiskan masa dgn kamu... suruh jd insan yg berguna...
Back to top Go down
View user profile
FiNe
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 5549
Age : 20
Localisation : Sepang, Selangor
Registration date : 14/09/2007

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Sun Mar 09, 2008 4:44 am

yer..
tp sy x ckp pun cikgu_yati kn??!
Back to top Go down
View user profile
cikgu_yati
Sahabat Blue-T Kids
Sahabat Blue-T Kids


Number of posts : 33
Registration date : 08/02/2008

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Sun Mar 09, 2008 4:49 am

'iffah' wrote:
yer..
tp sy x ckp pun cikgu_yati kn??!
dah tajuk sy yg wat...pd siapa lg awak tujukan... xkn pd in plak kot... Smile
Back to top Go down
View user profile
~*Dila*~@~Adilah~
Sahabat Blue-T Kids
Sahabat Blue-T Kids


Number of posts : 48
Registration date : 08/03/2008

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Sun Mar 09, 2008 5:03 am

KAK YATI MENGAJAR SUBJEK PELAJARAN APA @ TINGGAL DI MANA?Question Question ..


Last edited by dila_@@@ on Sun Mar 09, 2008 5:08 am; edited 1 time in total (Reason for editing : KAK YATI SEORANG YANG BAIK)
Back to top Go down
View user profile
FiNe
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 5549
Age : 20
Localisation : Sepang, Selangor
Registration date : 14/09/2007

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Sun Mar 09, 2008 7:02 pm

cikgu_yati wrote:
'iffah' wrote:
yer..
tp sy x ckp pun cikgu_yati kn??!
dah tajuk sy yg wat...pd siapa lg awak tujukan... xkn pd in plak kot... Smile

isshh..
topik cikyu_yati x semstinyer sy ckp kat ckgu yati..
Back to top Go down
View user profile
*Nina*
Best Fren Blue-T Kids
Best Fren Blue-T Kids


Number of posts : 665
Age : 20
Localisation : Bumi MaLaYsIa
Registration date : 16/02/2008

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Sun Mar 09, 2008 11:11 pm

errmm..
Back to top Go down
View user profile http://noteinmydiaryz.blogspot.com
deletepls
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 2402
Age : 26
Localisation : kuala lumpur ~ malaysia~
Registration date : 02/10/2007

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Sun Mar 09, 2008 11:13 pm

hmmmm
Back to top Go down
View user profile http://pages.matmice.com/home/missallcartoonsgirl/
FiNe
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 5549
Age : 20
Localisation : Sepang, Selangor
Registration date : 14/09/2007

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Tue Mar 11, 2008 9:01 am

korg ni knape??!
Back to top Go down
View user profile
LuckyAzZ
Best Fren Blue-T Kids
Best Fren Blue-T Kids


Number of posts : 733
Age : 21
Localisation : Kelantan Darul Naim
Registration date : 11/01/2008

PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Tue Mar 11, 2008 9:02 am

entah la....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: apa nak jadi.....   Today at 10:45 pm

Back to top Go down
 
apa nak jadi.....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Blue-T Kids :: Ana Muslim :: Sahabat Ana Muslim-
Jump to: