Blue-T Kids

Kelab Sahabat Ana Muslim, Sayang Muslim & Blue-T Kids
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 berundur diri..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
*Nina*
Best Fren Blue-T Kids
Best Fren Blue-T Kids


Number of posts : 665
Age : 20
Localisation : Bumi MaLaYsIa
Registration date : 16/02/2008

PostSubject: berundur diri..   Mon Apr 14, 2008 4:28 am

sorry,aku nak berehat dr Anamuslim.skrang nih,aku banyak attention kt matmice.Dah banyak kali aku tak check anamuslim,banyak post dan banyak topic sampai page 2.Aku tak ada masa nak baca semua tuh.Nak tengok topic baru pun rasa boring sbb asyik cerita benda yg sama berulang-ulang kali sampai aku pun rasa nak muak.Skrang,aku rasa tiba masa utk aku berehat dr anamuslim nih.mungkin,bila2 ataupun memang x akan,aku check dan jadi ahli setia anamuslim nih.buat skrang nih aku mmg x akan.

aku rasa boring sbb topic yg sama berulang kali dan x ada langsung cerita or topic yg best.sbb tu,org bleh rs boring.

Nina
Back to top Go down
View user profile http://noteinmydiaryz.blogspot.com
Sindarela
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 1466
Registration date : 18/03/2008

PostSubject: Re: berundur diri..   Mon Apr 14, 2008 8:21 pm

*Nina* wrote:
sorry,aku nak berehat dr Anamuslim.skrang nih,aku banyak attention kt matmice.Dah banyak kali aku tak check anamuslim,banyak post dan banyak topic sampai page 2.Aku tak ada masa nak baca semua tuh.Nak tengok topic baru pun rasa boring sbb asyik cerita benda yg sama berulang-ulang kali sampai aku pun rasa nak muak.Skrang,aku rasa tiba masa utk aku berehat dr anamuslim nih.mungkin,bila2 ataupun memang x akan,aku check dan jadi ahli setia anamuslim nih.buat skrang nih aku mmg x akan.

aku rasa boring sbb topic yg sama berulang kali dan x ada langsung cerita or topic yg best.sbb tu,org bleh rs boring.

Nina

oo..
Back to top Go down
View user profile
_MeItAnTeI_h@R33z_
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 4766
Age : 20
Localisation : Bandar Sri Putra, Bangi, Selangor
Registration date : 17/07/2007

PostSubject: Re: berundur diri..   Tue Apr 15, 2008 2:01 am

ooo..
aku pun rase boring gak..
Back to top Go down
View user profile http://www.liriknasyid.com
deletepls
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 2402
Age : 26
Localisation : kuala lumpur ~ malaysia~
Registration date : 02/10/2007

PostSubject: Re: berundur diri..   Tue Apr 15, 2008 5:32 am

*Nina* wrote:
sorry,aku nak berehat dr Anamuslim.skrang nih,aku banyak attention kt matmice.Dah banyak kali aku tak check anamuslim,banyak post dan banyak topic sampai page 2.Aku tak ada masa nak baca semua tuh.Nak tengok topic baru pun rasa boring sbb asyik cerita benda yg sama berulang-ulang kali sampai aku pun rasa nak muak.Skrang,aku rasa tiba masa utk aku berehat dr anamuslim nih.mungkin,bila2 ataupun memang x akan,aku check dan jadi ahli setia anamuslim nih.buat skrang nih aku mmg x akan.

aku rasa boring sbb topic yg sama berulang kali dan x ada langsung cerita or topic yg best.sbb tu,org bleh rs boring.

Nina
[quote]

Yup!
I must say that I agree with u 100%


Last edited by lubna on Mon Dec 29, 2008 1:32 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://pages.matmice.com/home/missallcartoonsgirl/
LuckyAzZ
Best Fren Blue-T Kids
Best Fren Blue-T Kids


Number of posts : 733
Age : 21
Localisation : Kelantan Darul Naim
Registration date : 11/01/2008

PostSubject: Re: berundur diri..   Thu Apr 17, 2008 6:46 pm

*Nina* wrote:
sorry,aku nak berehat dr Anamuslim.skrang nih,aku banyak attention kt matmice.Dah banyak kali aku tak check anamuslim,banyak post dan banyak topic sampai page 2.Aku tak ada masa nak baca semua tuh.Nak tengok topic baru pun rasa boring sbb asyik cerita benda yg sama berulang-ulang kali sampai aku pun rasa nak muak.Skrang,aku rasa tiba masa utk aku berehat dr anamuslim nih.mungkin,bila2 ataupun memang x akan,aku check dan jadi ahli setia anamuslim nih.buat skrang nih aku mmg x akan.

aku rasa boring sbb topic yg sama berulang kali dan x ada langsung cerita or topic yg best.sbb tu,org bleh rs boring.

Nina



silakan nina...
Back to top Go down
View user profile
FiNe
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 5549
Age : 20
Localisation : Sepang, Selangor
Registration date : 14/09/2007

PostSubject: Re: berundur diri..   Wed Apr 30, 2008 7:03 am

owh..
Back to top Go down
View user profile
HinaTa
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 1861
Age : 19
Registration date : 21/09/2008

PostSubject: Re: berundur diri..   Sun Dec 28, 2008 10:20 pm

owh Neutral
Back to top Go down
View user profile
mika_eclipse
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 2236
Age : 22
Registration date : 23/09/2008

PostSubject: Re: berundur diri..   Mon Dec 29, 2008 5:35 am

ohoho...
Back to top Go down
View user profile http://www.crunchyroll.com/user/nueike
NUR @FIQaH
Best Fren Blue-T Kids
Best Fren Blue-T Kids


Number of posts : 898
Age : 20
Localisation : taman lembah maju
Registration date : 08/03/2008

PostSubject: Re: berundur diri..   Mon Dec 29, 2008 7:56 pm

[quote="lubna"]
*Nina* wrote:
sorry,aku nak berehat dr Anamuslim.skrang nih,aku banyak attention kt matmice.Dah banyak kali aku tak check anamuslim,banyak post dan banyak topic sampai page 2.Aku tak ada masa nak baca semua tuh.Nak tengok topic baru pun rasa boring sbb asyik cerita benda yg sama berulang-ulang kali sampai aku pun rasa nak muak.Skrang,aku rasa tiba masa utk aku berehat dr anamuslim nih.mungkin,bila2 ataupun memang x akan,aku check dan jadi ahli setia anamuslim nih.buat skrang nih aku mmg x akan.

aku rasa boring sbb topic yg sama berulang kali dan x ada langsung cerita or topic yg best.sbb tu,org bleh rs boring.

Nina
Quote :


Yup!
I must say that I agree with u 100%

yeah me too..i m so bored..becoz the topic is same
Back to top Go down
View user profile http://www.crunchyroll.com/user/ikkina
FiNe
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 5549
Age : 20
Localisation : Sepang, Selangor
Registration date : 14/09/2007

PostSubject: Re: berundur diri..   Mon Dec 29, 2008 8:40 pm

nth la....
aq p0n rse cm tu
Back to top Go down
View user profile
HinaTa
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 1861
Age : 19
Registration date : 21/09/2008

PostSubject: Re: berundur diri..   Mon Dec 29, 2008 8:51 pm

yup...me too
Back to top Go down
View user profile
NUR @FIQaH
Best Fren Blue-T Kids
Best Fren Blue-T Kids


Number of posts : 898
Age : 20
Localisation : taman lembah maju
Registration date : 08/03/2008

PostSubject: Re: berundur diri..   Mon Dec 29, 2008 9:07 pm

ader topic yg membosnkn tpi...aku anta gak message...heheheehe...apeda aku nih
Back to top Go down
View user profile http://www.crunchyroll.com/user/ikkina
HinaTa
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 1861
Age : 19
Registration date : 21/09/2008

PostSubject: Re: berundur diri..   Mon Dec 29, 2008 9:14 pm

oooww...wei..aku invisble tau...
Back to top Go down
View user profile
NUR @FIQaH
Best Fren Blue-T Kids
Best Fren Blue-T Kids


Number of posts : 898
Age : 20
Localisation : taman lembah maju
Registration date : 08/03/2008

PostSubject: Re: berundur diri..   Mon Dec 29, 2008 9:15 pm

MiwaKo wrote:
oooww...wei..aku invisble tau...

ok
Back to top Go down
View user profile http://www.crunchyroll.com/user/ikkina
Sindarela
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 1466
Registration date : 18/03/2008

PostSubject: Re: berundur diri..   Mon Dec 29, 2008 11:43 pm

nas pun rasa nak undur diri
Back to top Go down
View user profile
HinaTa
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 1861
Age : 19
Registration date : 21/09/2008

PostSubject: Re: berundur diri..   Tue Dec 30, 2008 12:00 am

alahai....aku maybe thn dpn jrg2 bkk kot..
so xtau lg la...
Back to top Go down
View user profile
_MeItAnTeI_h@R33z_
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 4766
Age : 20
Localisation : Bandar Sri Putra, Bangi, Selangor
Registration date : 17/07/2007

PostSubject: Re: berundur diri..   Tue Dec 30, 2008 12:01 am

bgos ar klau sume undur diri..
aman la skit forum ni
Back to top Go down
View user profile http://www.liriknasyid.com
HinaTa
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 1861
Age : 19
Registration date : 21/09/2008

PostSubject: Re: berundur diri..   Tue Dec 30, 2008 12:02 am

ok...up 2 u..
klau ko ckp pape pown aku xkesah..blekkk tongue
Back to top Go down
View user profile
_MeItAnTeI_h@R33z_
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 4766
Age : 20
Localisation : Bandar Sri Putra, Bangi, Selangor
Registration date : 17/07/2007

PostSubject: Re: berundur diri..   Tue Dec 30, 2008 12:03 am

ye..
mmg lama aku nk ko ckp camtu..
trima kasih
Back to top Go down
View user profile http://www.liriknasyid.com
HinaTa
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 1861
Age : 19
Registration date : 21/09/2008

PostSubject: Re: berundur diri..   Tue Dec 30, 2008 12:05 am

yo..same2..
Back to top Go down
View user profile
mika_eclipse
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 2236
Age : 22
Registration date : 23/09/2008

PostSubject: Re: berundur diri..   Tue Dec 30, 2008 12:51 am

oohh...

korg ni tah pape la...

aku xbkak sgt kot thn dpn...

coz form4 till seterusnye aku akan menjadi org yg sibuk...
hehe...

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Wink Wink Wink Cool Cool Cool
Back to top Go down
View user profile http://www.crunchyroll.com/user/nueike
NUR @FIQaH
Best Fren Blue-T Kids
Best Fren Blue-T Kids


Number of posts : 898
Age : 20
Localisation : taman lembah maju
Registration date : 08/03/2008

PostSubject: Re: berundur diri..   Tue Dec 30, 2008 12:53 am

Eureka wrote:
oohh...

korg ni tah pape la...

aku xbkak sgt kot thn dpn...

coz form4 till seterusnye aku akan menjadi org yg sibuk...
hehe...

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Wink Wink Wink Cool Cool Cool


owww kiter sama aku x on taon depan kot.....
Back to top Go down
View user profile http://www.crunchyroll.com/user/ikkina
mika_eclipse
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 2236
Age : 22
Registration date : 23/09/2008

PostSubject: Re: berundur diri..   Tue Dec 30, 2008 12:54 am

oooohh...

jadi sepi da forum ni...huhu...
Back to top Go down
View user profile http://www.crunchyroll.com/user/nueike
NUR @FIQaH
Best Fren Blue-T Kids
Best Fren Blue-T Kids


Number of posts : 898
Age : 20
Localisation : taman lembah maju
Registration date : 08/03/2008

PostSubject: Re: berundur diri..   Tue Dec 30, 2008 12:57 am

Eureka wrote:
oooohh...

jadi sepi da forum ni...huhu...

haaah
Back to top Go down
View user profile http://www.crunchyroll.com/user/ikkina
NUR @FIQaH
Best Fren Blue-T Kids
Best Fren Blue-T Kids


Number of posts : 898
Age : 20
Localisation : taman lembah maju
Registration date : 08/03/2008

PostSubject: Re: berundur diri..   Tue Dec 30, 2008 8:53 am

riz nnti ko on ker taon dpn...
Back to top Go down
View user profile http://www.crunchyroll.com/user/ikkina
Sponsored content




PostSubject: Re: berundur diri..   Today at 1:06 pm

Back to top Go down
 
berundur diri..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Blue-T Kids :: Ana Muslim :: Sahabat Ana Muslim-
Jump to: