Blue-T Kids

Kelab Sahabat Ana Muslim, Sayang Muslim & Blue-T Kids
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 Top 10

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21  Next

Percaya Atau Tidak Percaya?
Percaya
84%
 84% [ 16 ]
Tidak Percaya
16%
 16% [ 3 ]
Total Votes : 19
 

AuthorMessage
FiNe
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 5549
Age : 20
Localisation : Sepang, Selangor
Registration date : 14/09/2007

PostSubject: Re: Top 10   Sat Dec 29, 2007 6:23 am

mane ade kitorg gduh...

gurau jer..

klau x tahu pape..x yah nk sibuk...

:p :p
Back to top Go down
View user profile
~Aisyah~
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 1154
Localisation : johor bahru
Registration date : 15/10/2007

PostSubject: Top 10   Sat Dec 29, 2007 6:49 am

kalau yer pun janganlah garang sangat......... Suspect Suspect Suspect
Back to top Go down
View user profile
FiNe
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 5549
Age : 20
Localisation : Sepang, Selangor
Registration date : 14/09/2007

PostSubject: Re: Top 10   Sat Dec 29, 2007 6:54 am

grg...??

mane ade grg...!!
Back to top Go down
View user profile
~Aisyah~
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 1154
Localisation : johor bahru
Registration date : 15/10/2007

PostSubject: Top 10   Sat Dec 29, 2007 6:57 am

care tulisan taip tu cam tgh marah je.........
Back to top Go down
View user profile
FiNe
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 5549
Age : 20
Localisation : Sepang, Selangor
Registration date : 14/09/2007

PostSubject: Re: Top 10   Sat Dec 29, 2007 6:59 am

owh...ckp lah camtu dr awl lg...
Back to top Go down
View user profile
_MeItAnTeI_h@R33z_
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 4766
Age : 20
Localisation : Bandar Sri Putra, Bangi, Selangor
Registration date : 17/07/2007

PostSubject: Re: Top 10   Wed Jan 16, 2008 10:37 pm

1 Sape Aku?
2 Iffah
3 Lubna
4 Aisyah
5 Afiqah
6 Hanan
7 Sabrina
8 Adilah
9 Sofiyyah
10 Nureen
Back to top Go down
View user profile http://www.liriknasyid.com
LuckyAzZ
Best Fren Blue-T Kids
Best Fren Blue-T Kids


Number of posts : 733
Age : 21
Localisation : Kelantan Darul Naim
Registration date : 11/01/2008

PostSubject: Re: Top 10   Thu Jan 17, 2008 12:53 am

kau ni org gila.......
diri senderi pun x tahu....
citer bodoh2 kau tengok la..
hahaha...Laughing Laughing Laughing kelakar....
Back to top Go down
View user profile
_MeItAnTeI_h@R33z_
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 4766
Age : 20
Localisation : Bandar Sri Putra, Bangi, Selangor
Registration date : 17/07/2007

PostSubject: Re: Top 10   Thu Jan 17, 2008 1:45 am

NOR AZMA wrote:
kau ni org gila.......
diri senderi pun x tahu....
citer bodoh2 kau tengok la..
hahaha...Laughing Laughing Laughing kelakar....

aku saje je..
kutuk la..
kau yg dapat dose..
bukan aku..
Back to top Go down
View user profile http://www.liriknasyid.com
_MeItAnTeI_h@R33z_
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 4766
Age : 20
Localisation : Bandar Sri Putra, Bangi, Selangor
Registration date : 17/07/2007

PostSubject: Re: Top 10   Thu Jan 17, 2008 2:05 am

Mengumpat atau menceritakan keburukan orang lain sesama islam adalah berdosa Allah mencela sikap itu dan menyifatkannya seperti memakan daging saudara sendiri yang telah mati sepertimana yang dinyatakan dalam surah al-Hujurat ayat 12. Rasulullah SAW juga mengingatkan kita untuk menutupi keburukan orang lain dalam sebuah hadis yang bermaksud : " Sesiapa yang menutupi keburukan saudaranya, nescaya Allah menutupi keburukannya di akhirat."

Sebagai manusia tidak ada seorang pun di antara kita yang tidak pernah melakukan kesalahan. Menceritakan kesalahan dan keburukan orang lain tidak akan menyelesaikan masalah. Cara yang betul dan berkesan adalah berjumpa terus dengannya dan menasihatkannya secara baik.

________________________________________________________
penatnye nk menaip..
Back to top Go down
View user profile http://www.liriknasyid.com
FiNe
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 5549
Age : 20
Localisation : Sepang, Selangor
Registration date : 14/09/2007

PostSubject: Re: Top 10   Thu Jan 17, 2008 3:26 am

NOR AZMA wrote:
kau ni org gila.......
diri senderi pun x tahu....
citer bodoh2 kau tengok la..
hahaha...Laughing Laughing Laughing kelakar....

ngesot tul bdk br sorg nie..
Back to top Go down
View user profile
deletepls
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 2402
Age : 26
Localisation : kuala lumpur ~ malaysia~
Registration date : 02/10/2007

PostSubject: Re: Top 10   Thu Jan 17, 2008 4:33 am

Bumblebee wrote:
Mengumpat atau menceritakan keburukan orang lain sesama islam adalah berdosa Allah mencela sikap itu dan menyifatkannya seperti memakan daging saudara sendiri yang telah mati sepertimana yang dinyatakan dalam surah al-Hujurat ayat 12. Rasulullah SAW juga mengingatkan kita untuk menutupi keburukan orang lain dalam sebuah hadis yang bermaksud : " Sesiapa yang menutupi keburukan saudaranya, nescaya Allah menutupi keburukannya di akhirat."

Sebagai manusia tidak ada seorang pun di antara kita yang tidak pernah melakukan kesalahan. Menceritakan kesalahan dan keburukan orang lain tidak akan menyelesaikan masalah. Cara yang betul dan berkesan adalah berjumpa terus dengannya dan menasihatkannya secara baik.

________________________________________________________
penatnye nk menaip..

ehem..
penatlah sgt menaip tu..
ni mesti copy paste jer kan?!

Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile http://pages.matmice.com/home/missallcartoonsgirl/
_MeItAnTeI_h@R33z_
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 4766
Age : 20
Localisation : Bandar Sri Putra, Bangi, Selangor
Registration date : 17/07/2007

PostSubject: Re: Top 10   Thu Jan 17, 2008 4:34 am

lubna wrote:
Bumblebee wrote:
Mengumpat atau menceritakan keburukan orang lain sesama islam adalah berdosa Allah mencela sikap itu dan menyifatkannya seperti memakan daging saudara sendiri yang telah mati sepertimana yang dinyatakan dalam surah al-Hujurat ayat 12. Rasulullah SAW juga mengingatkan kita untuk menutupi keburukan orang lain dalam sebuah hadis yang bermaksud : " Sesiapa yang menutupi keburukan saudaranya, nescaya Allah menutupi keburukannya di akhirat."

Sebagai manusia tidak ada seorang pun di antara kita yang tidak pernah melakukan kesalahan. Menceritakan kesalahan dan keburukan orang lain tidak akan menyelesaikan masalah. Cara yang betul dan berkesan adalah berjumpa terus dengannya dan menasihatkannya secara baik.

________________________________________________________
penatnye nk menaip..

ehem..
penatlah sgt menaip tu..
ni mesti copy paste jer kan?!

Rolling Eyes


mane ade..
aku cari ni kt anamuslim tau x??
penat giler..
Back to top Go down
View user profile http://www.liriknasyid.com
deletepls
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 2402
Age : 26
Localisation : kuala lumpur ~ malaysia~
Registration date : 02/10/2007

PostSubject: Re: Top 10   Thu Jan 17, 2008 5:57 am

hurmmm..
pape jer lah!
Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile http://pages.matmice.com/home/missallcartoonsgirl/
Solehah99
Best Fren Blue-T Kids
Best Fren Blue-T Kids


Number of posts : 575
Localisation : Bandar Seri Putra Tropika
Registration date : 18/07/2007

PostSubject: Re: Top 10   Thu Jan 17, 2008 4:56 pm

Bumblebee wrote:
lubna wrote:
Bumblebee wrote:
Mengumpat atau menceritakan keburukan orang lain sesama islam adalah berdosa Allah mencela sikap itu dan menyifatkannya seperti memakan daging saudara sendiri yang telah mati sepertimana yang dinyatakan dalam surah al-Hujurat ayat 12. Rasulullah SAW juga mengingatkan kita untuk menutupi keburukan orang lain dalam sebuah hadis yang bermaksud : " Sesiapa yang menutupi keburukan saudaranya, nescaya Allah menutupi keburukannya di akhirat."

Sebagai manusia tidak ada seorang pun di antara kita yang tidak pernah melakukan kesalahan. Menceritakan kesalahan dan keburukan orang lain tidak akan menyelesaikan masalah. Cara yang betul dan berkesan adalah berjumpa terus dengannya dan menasihatkannya secara baik.

________________________________________________________
penatnye nk menaip..

ehem..
penatlah sgt menaip tu..
ni mesti copy paste jer kan?!

Rolling Eyes


mane ade..
aku cari ni kt anamuslim tau x??
penat giler..





dia ni tipu je..
Back to top Go down
View user profile http://www.adikislam.forumotion.com
FiNe
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 5549
Age : 20
Localisation : Sepang, Selangor
Registration date : 14/09/2007

PostSubject: Re: Top 10   Fri Jan 18, 2008 3:24 am

owh hrmm..
Back to top Go down
View user profile
_MeItAnTeI_h@R33z_
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 4766
Age : 20
Localisation : Bandar Sri Putra, Bangi, Selangor
Registration date : 17/07/2007

PostSubject: Re: Top 10   Fri Jan 18, 2008 3:56 am

+!ff@h+ wrote:
owh hrmm..


x arr..
aku x tipu..
hanan tersilap je..
Back to top Go down
View user profile http://www.liriknasyid.com
FiNe
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 5549
Age : 20
Localisation : Sepang, Selangor
Registration date : 14/09/2007

PostSubject: Re: Top 10   Fri Jan 18, 2008 6:18 am

owh..
ape lah..
die tuh sker main2..
Back to top Go down
View user profile
Solehah99
Best Fren Blue-T Kids
Best Fren Blue-T Kids


Number of posts : 575
Localisation : Bandar Seri Putra Tropika
Registration date : 18/07/2007

PostSubject: Re: Top 10   Sat Mar 15, 2008 5:58 am

yg baru punya

_____________________________________________________________


1 [iffah] 27%



2 Hareez 25%



3 lubna 15%



4 ~Aisyah~ 10%



5 Afiqah 5%



6 Solehah99 4%



7 *Nina* 4%



8 Nicolay Lucky@zZ 4%



9 Princess 3 3%



10 hidayah 3%
Back to top Go down
View user profile http://www.adikislam.forumotion.com
Falah
Newbies
Newbies


Number of posts : 19
Registration date : 14/03/2008

PostSubject: Re: Top 10   Sat Mar 15, 2008 6:13 am

Solehah99 siapa menang?
Back to top Go down
View user profile
Solehah99
Best Fren Blue-T Kids
Best Fren Blue-T Kids


Number of posts : 575
Localisation : Bandar Seri Putra Tropika
Registration date : 18/07/2007

PostSubject: Re: Top 10   Sat Mar 15, 2008 6:27 am

Falah wrote:
Solehah99 siapa menang?




iffah
Back to top Go down
View user profile http://www.adikislam.forumotion.com
deletepls
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 2402
Age : 26
Localisation : kuala lumpur ~ malaysia~
Registration date : 02/10/2007

PostSubject: Re: Top 10   Sat Mar 15, 2008 6:39 am

lalalala
Back to top Go down
View user profile http://pages.matmice.com/home/missallcartoonsgirl/
_MeItAnTeI_h@R33z_
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 4766
Age : 20
Localisation : Bandar Sri Putra, Bangi, Selangor
Registration date : 17/07/2007

PostSubject: Re: Top 10   Sat Mar 15, 2008 9:08 am

hmmm
Back to top Go down
View user profile http://www.liriknasyid.com
deletepls
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 2402
Age : 26
Localisation : kuala lumpur ~ malaysia~
Registration date : 02/10/2007

PostSubject: Re: Top 10   Sat Mar 15, 2008 9:14 am

ermmm
Back to top Go down
View user profile http://pages.matmice.com/home/missallcartoonsgirl/
_MeItAnTeI_h@R33z_
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 4766
Age : 20
Localisation : Bandar Sri Putra, Bangi, Selangor
Registration date : 17/07/2007

PostSubject: Re: Top 10   Sat Mar 15, 2008 9:17 am

hmmm
Back to top Go down
View user profile http://www.liriknasyid.com
FiNe
Member Kamcing Blue-T Kids
Member Kamcing Blue-T Kids


Number of posts : 5549
Age : 20
Localisation : Sepang, Selangor
Registration date : 14/09/2007

PostSubject: Re: Top 10   Sat Mar 15, 2008 11:17 am

ape korg ni
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Top 10   Today at 7:01 pm

Back to top Go down
 
Top 10
View previous topic View next topic Back to top 
Page 20 of 21Go to page : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Blue-T Kids :: Ana Muslim :: Sahabat Ana Muslim-
Jump to: